Subsidie op brandveiligheidsadvies parkeergarages en laadpalen voor VvE’s

De Subsidieregeling verduurzaming voor verenigingen van eigenaars (SVVE) biedt ook de mogelijkheid om subsidie te verkrijgen voor de advieskosten voor het aanleggen van 1 of meer oplaadpunten. Deze subsidie is bestemd voor Verenigingen van Eigenaars (VVE’s), woonverenigingen en wooncoöperaties met een eigen parkeergelegenheid.

De huidige regeling is geopend op 23 januari 2023 maar zal ook in 2024 verlengd worden. Ons bureau voldoet aan de eisen voor subsidie aanvragen, heeft daarvoor al diverse goedkeuringen.De Subsidieregeling energiebesparing eigen huis (SEEH) biedt ook de mogelijkheid om subsidie te verkrijgen voor de advieskosten voor het aanleggen van 1 of meer oplaadpunten. Deze subsidie is bestemd voor Verenigingen van Eigenaars (VVE’s), woonverenigingen en wooncoöperaties met een eigen parkeergelegenheid.Ons bureau voldoet aan de eisen voor subsidie aanvragen. We hebben diverse subsidie goedkeuringen binnen.  Neem hiervoor contact op met ons. Lees hier meer over parkeergarages en oplaadpunten.

Noot: Brandveiligheid is een onderdeel van het advies. Wij onderscheiden ons door een goed laadpalenadvies en volledig brandveiligheidsadvies. Vooral dit laatste is van groot belang als het gaat om acceptatie van het advies door VvE-leden.