Brandpreventie aannemers

  en installatiebedrijven

  Witlox Brandveiligheid heeft inmiddels behoorlijk wat aannemingsbedrijven en installatiebedrijven geholpen of geïntroduceerd in de markt voor brandveiligheid. Deels hebben onze klanten, de aannemers en installateurs, nu zelf een brandveiligheidsafdeling of we hebben ze geholpen met het begeleiden bij inkoop (wij weten hoe de hazen lopen), projectbegeleiding (wij kennen het klappen van de brandveiligheidszweep), kwaliteitscontroles (wij zien het verschil tussen goede en slechte prestaties van jou of je onderaannemers) en opleveringen (wij voorkomen ontevredenheid achteraf).

  Maak een dus geheel vrijblijvende een afspraak als je:

  1. Zelf een goede dienst in brandveiligheid wilt opbouwen.
  2. Klanten een goede dienst en product wilt bieden inzake brandveiligheid. Wij kunnen je opleiden of er als een ad interim of projectleider voor zorgen dat jij niet te duur goed inkoopt en jouw klanten toch waar krijgen voor hun geld.
  3. Behoefte hebt aan (tijdelijke) personele ondersteuning.
  4. Behoefte hebt aan een partij die neutraal kwaliteitscontroles uitvoert.
  5. Expert judgement uitspraken of verklaringen wilt (beoordeling van zaken die niet 100% aantoonbaar zijn door het overleggen van testen of dergelijken).

  Wil je zelf een dienst in (bouwkundige) brandveiligheid opbouwen?

  Strategisch

  Wij helpen je met de vorming van je beleid. Doordat we op de hoogte zijn van trends en regelgeving krijg je een voorsprong op vergelijkbare bedrijven.

  Tactisch

  Al naar gelang het beleid van je bedrijf kan Witlox Brandveiligheid je vervolgens ondersteunen bij je

  • Organisatie: Marketing en sales
  • Organisatie: Uitvoering
  • Organisatie: Kennis

  Operationeel

  Op operationeel gebied worden wij ingehuurd voor projectbegeleidingen op alle niveau’s; het verstrekken van monteurs, uitvoerders, calculatie, binnendienst medewerkers, acquisitie, projectleiders.

  Organisatie marketing / sales

  • SWOT
  • Calculatie

  Organisatie uitvoering

  • Efficiëncy metingen
  • Inspecties
  • Derden onderzoek. wij beoordelen de kwaliteit van aangebrachte brandwerende voorzieningen van uw onderaannemer.

  Organisatie kennis

  • Het geven van interne trainingen om kennis binnen uw bedrijf te verhogen.
  • Bouwplantoetsing

  Daarnaast analyseren wij:

  • Product informatie

  Sommige leveranciers van producten op het gebied van (bouwkundige) Brandpreventie leveren veel certificaten bij hun producten. Maar wat is nou waar of hoort nou bij welke toepassing? In de praktijk komt het helaas dikwijls voor dat testcertifcaten niet meer geldig zijn en/of oneigenlijk worden gebruikt. Ons bedrijf analyseert deze certificaten en beoordeelt of deze correct getest zijn en toegepast worden.