Brandpreventie-aannemers-en-installatiebedrijven2018-08-26T09:07:33+00:00

Brandpreventie aannemers

en installatiebedrijven

Witlox Brandveiligheid heeft inmiddels behoorlijk wat aannemingsbedrijven en installatiebedrijven geïntroduceerd in de markt voor brandveiligheid. Deels hebben onze klanten, de aannemers en installateurs, nu zelf een brandveiligheidsafdeling of we hebben ze geholpen met het begeleiden bij inkoop (wij weten hoe de hazen lopen), projectbegeleiding (wij kennen het klappen van de brandveiligheidszweep), kwaliteitscontroles (wij zien het verschil tussen goede en slechte prestaties van jouw onderaannemers) en opleveringen (wij voorkomen ontevredenheid achteraf).

Maak een geheel vrijblijvende afspraak als je:

  1. Zelf een goede dienst in brandveiligheid wilt opbouwen.
  2. Je klanten een goede dienst en product wilt bieden inzake brandveiligheid, wij kunnen er als een soort ad interim of projectleider voor zorgen dat jij niet te duur goed inkoopt en jouw klanten waar krijgen voor hun geld.
  3. Behoefte hebt aan (tijdelijke) personele ondersteuning.
  4. Behoefte hebt aan een partij die kwaliteitscontroles van jouw- of door jou ingehuurde derden uitvoert als onderdeel van je eigen diensten of als onpartijdige controleur. In dit laatste geval kunnen we geen andere diensten aan je verstrekken om belangenverstrengeling te voorkomen.
  5. Expert judgement (beoordeling van zaken die niet 100% aantoonbaar zijn door het overleggen van testen of dergelijken).

Wil je zelf een dienst in brandveiligheid opbouwen?

Strategisch

Wij helpen je met de vorming van je beleid. Doordat we op de hoogte zijn van trends en regelgeving krijg je een voorsprong op vergelijkbare bedrijven.

Tactisch

Al naar gelang het beleid van je bedrijf kan Witlox Brandveiligheid je vervolgens ondersteunen bij je

  • Organisatie: Marketing en sales
  • Organisatie: Uitvoering
  • Organisatie: Kennis

Operationeel

Op operationeel gebied worden wij ingehuurd voor projectbegeleidingen op alle niveau’s; het verstrekken van monteurs, uitvoerders, calculatie, binnendienst medewerkers, acquisitie, projectleiders.

Organisatie marketing / sales

• SWOT
• Calculatie

Organisatie uitvoering

• Efficiëncy metingen
• Inspecties
• Derden onderzoek. wij beoordelen de kwaliteit van aangebrachte brandwerende voorzieningen van uw onderaannemer.

Organisatie kennis

• Het geven van interne trainingen om kennis binnen uw bedrijf te verhogen.
• Bouwplantoetsing

Daarnaast analyseren wij:

• Product informatie

Sommige leveranciers van producten op het gebied van (bouwkundige) Brandpreventie leveren veel certificaten bij hun producten. Maar wat is nou waar of hoort nou bij welke toepassing? In de praktijk komt het helaas dikwijls voor dat testcertifcaten niet meer geldig zijn en/of oneigenlijk worden gebruikt. Ons bedrijf analyseert deze certificaten en beoordeelt of deze correct getest zijn en toegepast worden.